Δημοσίευση: 3 / 10 / 2019
Προσφέρουμε τη στήριξη που έχει ανάγκη η ναυτιλία σε εποχές αβεβαιότητας: Joseph E.M.Hughes, Chairman- CEO American P&I Club

Σε μια εποχή που η ναυτιλία διεθνώς έρχεται αντιμέτωπη με τις αυξανόμενες αβεβαιότητες ενός σκηνικού που γίνεται όλο και πιο περίπλοκο γεωπολιτικά και οικονομικά το American P&I Club προσφέρει στους πλοιοκτήτες την όλο και πιο αναγκαία στήριξη να προχωρήσουν μπροστά, σύμφωνα με τον Joseph E.M.Hughes, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του κλαμπ.

«Οι δυνατότητες του American P&I Club να παρέχει τις υπηρεσίες και την οικονομική ισχύ που χρειάζονται οι πλοιοκτήτες για να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες, είναι μεγαλύτερες παρά ποτέ. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και θα ανταπεξέλθουμε και εμείς,» τόνισε ο κ. Hughes μιλώντας στο maritimes.gr στη διάρκεια των εγκαινίων των νέων γραφείων του κλαμπ στον Πειραιά.

Με παρουσία στο λιμάνι από το 2005 το American P&I Club έχει συνεργαστεί μέχρι στιγμής άψογα με τους Έλληνες πλοιοκτήτες που αποτελούν μια σημαντική ομάδα μέσα στους κόλπους του, όπως εξήγησε.

Και από τις δυο πλευρές εκφράζεται η δέσμευση για περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας.

«Η βάση της ανάπτυξης στον τομέα της παροχής οποιασδήποτε υπηρεσίας είναι η εξαιρετική ποιότητα,» υπογράμμισε ο κ. Hughes, εξηγώντας το μυστικό της επιτυχημένης συνεργασίας με την ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα.

Το κλαμπ δεν εστίασε και δεν θα εστιάσει στους μεγάλους παίκτες, αλλά στους ιδιοκτήτες μεσαίου μεγέθους στόλων που προτιμούν την προσωπική επαφή, σημείωσε.

συνέντευξη: Μάρκος Κάντζιος
camera Studio Panos Halkidis

maritimes.gr

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα